Seriekollo Vännersta

Seriekollo Vännersta, Nordingrå

Kollo 17–20 juni 2018

For information in English, press here.

 

Intresset för Seriekollo 2018 har varit stort, och vi har för närvarande inga lediga platser. Den som är intresserad kan skicka in en anmälan, och barnet hamnar då i kö. Tips: Kramfors bibliotek har en Seriestorm-dag i slutet av juli, som är öppen för alla. Kontakta Sebastian Gunnesson för mer information om den!

 

Bor du i Kramfors kommun och gillar att teckna eller läsa serier? Kom på kollo i sommar!

 

Under sommaren 2018 hålls ett serietecknarkollo för barn i åldern 9–12 år i Vännersta, Nordingrå några mil utanför Kramfors.

 

Kollot hålls i Järnsta kulturförenings grafikverkstäder kommer erbjuda dagar fullspäckade av serier, berättande, pyssel och möjligheten att prova på olika konstnärliga tekniker.

 

Vi kommer bland annat gå på kreativa utflykter, måla med tusch, sätta ihop egna serietidningar, öva på dialog och ha kul! Det behövs inga tidigare kunskaper om serier för att delta i vårt kollo.

 

Kollot hålls dagtid och varje dag serveras det både lunch och mellanmål. Tiderna för kollot är 10.00–16.30, söndag–onsdag 17–20 juni. Om ni inte har möjlighet att ta er till kollot själva, hämtar vi er i vår minibuss!

 

Vi som arbetar på kollot är erfarna workshop-pedagoger som älskar att teckna serier och arbeta konstnärligt. Mer om oss kan du läsa i fliken: Vilka är vi

Anmälan

Du anmäler dig till seriekollot genom att ladda ner formuläret nedan, öppna det, fyll i formuläret och spara. Sedan mailar du det ifyllda formuläret till sara.taub.mkelle@myllerkultur.se.

Bilder från seriekollot 2017.

Utsikt från Vännersta, Nordingrå

Bild: Astrid Tolke

Copyright @ All Rights Reserved